Consulent worden

Wat zijn motivaties om lid te worden van mijn team?

 

 

1. Scentsy-producten zijn geweldig!

Mijn huis ruikt altijd heerlijk. Ik heb een Scentsy Warmer die bijna elke kamer van mijn huis siert. Ik heb altijd een Scenty mini diffuser die op USB werkt in mijn auto met speciale pods met ook heel veel geuren.

Ik hou van geuren – ze houden me in een goed humeur. Scentsy heeft zoveel kwaliteitsproducten die ik dagelijks kan gebruiken.


2. Het loont om lid te worden van mijn Scentsy-team.

Krijg betaald om de producten te kopen waar je van houdt. Je kunt ook  Scentsy-producten voor de halve prijs verdienen wanneer je je eigen feesten organiseert. Scentsy verkoopt zichzelf wanneer u de producten deelt. Het delen van informatie is eenvoudig en geen verkooppraatje.

3. Wees je eigen baas!

Jij bent de baas. Jij bepaalt hoe weinig / hoeveel, wanneer en waar je, je bedrijf wilt runnen. Scentsy kan je parttime hobby zijn of je kunt het voor de kost doen.


4. Ontmoet nieuwe mensen en ga nieuwe plaatsen!

Ik heb vrienden gemaakt met andere consulenten en teamleden. Van nature ben ik schuw om met nieuwe mensen te praten maar omdat ik graag over Scentsy praat, heeft het mij over de drempel getrokken, om mijn beperking aan de kant te schuiven. Als consulent krijg je de kans om te reizen naar plaatsen waar je nog niet ben geweest. Dit als extra stimulans en beloning voor het harde werk wat je doet. 


5. Mijn team zal je ondersteunen!

Het team deelt ideeën, vragen en worstelingen via een Facebook-groep, teksten en tijdens vergaderingen. Er is altijd iemand om te helpen en vragen te beantwoorden. Als je lid wordt van mijn team, zal ik me inzetten om je te helpen succesvol te worden!

 

Wat houd het in om consulent te zijn?

In het filmpje hieronder kun je zien hoe het in de praktijk zou kunnen gaan.

Starterkit

Je starterkit wordt geleverd met alles wat je nodig hebt om je Scentsy-bedrijf te starten!

De inhoud van de starterkit varieert. Uw kit bevat producten en zakelijke benodigdheden om Scentsy te delen met vrienden en familie en op party’s. 

 

Inhoud starterkit

Sommige van de items die uw kit zal bevatten zijn:

Een geurwarmer

2 geursbars

Een room spray

Een autobar

Een Buddy Clip

Wasmiddel

Geurmonstertesters (één voor elke geur in de catalogus)

Catalogus

Bestelformulieren

Nieuwe Consulent training gids

Product lijsten

Geurige zelfklevende etiketten

Uitnodigingen voor feestjes

       En veel meer!