Het Bedrijf

Het Bedrijf

Visie

Een bijdrage leveren aan een betere wereld door toonaangevende gezinsvriendelijke zakelijke mogelijkheden te bieden voor het verkopen van creatieve,

artistieke, hoogwaardige producten die het hart verwarmen, de zintuigen stimuleren en de ziel inspireren.

Creatieve, artistieke en hoogwaardige producten

Scentsy is begonnen met lontvrije kaarsen. Deze geurige waxblokjes zijn speciaal gemaakt voor Scentsy warmers (decoratieve bakjes waarin de wax door de hitte van een lampje of een verwarmingselement smelt).

Sinds 2004 hebben al onze producten met trots een zegel van authenticiteit. Dit zegel is een waarborg van een ontwerp en productie van wereldklasse.

Als het op ontwerp, ontwikkeling of productie aankomt, nemen we nooit een middenweg. Dat is niet waar creativiteit, vakmanschap en hoge kwaliteit gevonden worden.

Sinds 2004 hebben we naast warmers en lontvrije kaarsen ons assortiment aardig uitgebreid, maar onze strenge normen, uitstekende productgarantie en originele Scentsy-stijl van geuren en trends in home décor zijn nooit verloren gegaan.

We maken innovatieve en volstrekt originele producten waar onze klanten en consulenten elk seizoen weer heel enthousiast van worden.

Stimulerend

Geuren brengen ons in contact met onze diepste emoties en onze krachtigste herinneringen. En het delen van die emoties en herinneringen schept een band.

Geuren kunnen rustgevend, zacht, speels of stimulerend zijn (om er maar een paar op te noemen). En samen met de artistieke schoonheid en het zachte licht van een warmer of diffuser wordt elke dag een bijzondere dag.

Tegenwoordig scheppen we banden met mensen en hun herinneringen door middel van meer dan 100 geuren en warmers, diffusers en draagbare geursystemen (plus tientallen reinigings-, verzorgings- en kinderproducten) die de zintuigen stimuleren).