Over ons

Over ons

Mijn naam is Michaël Alberts en ik woon in Limburg. Ik ben in 2020 in aanraking gekomen met Scentsy. Ik ben iemand die ervan houd, dat het in huis lekker en fris ruikt. Ik heb al diverse producten geprobeerd, van bekende merken, die je in supermarkten en winkels tegen komt. Die zijn leuk en aardig, maar na een tijdje beginnen ze te vervelen of je ruikt ze na een dag al niet meer. Via Facebook zag ik wel eens spullen voorbij komen, van Scentsy en hoe enthousiast men erover was. Mijn eerste gedachte was gelijk: “Het zal wel weer. Weer het zoveelste product wat ze proberen aan te smeren”. Maar toch nieuwsgierig geworden en toch zo’n warmer besteld met een waxbar om te proberen. Gelijk bij binnenkomst aangesloten en geprobeerd en ik was al enthousiast over de geur, zo lekker was die. De eerste dag, was lekker, de 2e dag ook, zelfs de 3e dag rook in nog steeds die lekkere geur. Het had mijn verwachtingen overtroffen. Ik werd er alleen maar enthousiaster erover.

Aangezien ik een Star Wars fan ben, kwam ik er ook achter dat ze een Baby Yoda verwarmer hadden. Die ook gelijk besteld en ben er nog steeds tevreden mee. Ik zag hoeveel ze keus hadden in de catalogus, qua unieke en handgeschilderde warmers en geuren en nog veel meer. Zelfs Disney producten, zoals Mickey en Minnie Mouse en andere figuren, zijn te verkrijgen. Voor iedereen is er wel iets. Ongelofelijk. Meer dan andere merken ooit aangeboden hebben. Het is gewoon FENOMINAAL! Scentsy staat ook voor 100% achter zijn producten. Ze geven levenslange garantie op de warmers die ze verkopen en zijn zeer klantvriendelijk als het om oplossen gaat van problemen.

Op een gegeven moment kwam ik op een punt, dat ik mijn enthousiasme wilde overdragen naar andere mensen. Vandaar dat ik besloten heb om mij op te geven als consulent van Scentsy. En sinds Januari 2021 ben ik dan officieel consulent van Scentsy. Het is leuk om nieuwe mensen te ontmoeten, mensen te helpen en te adviseren en een leuke bijverdienste, bij mijn andere bedrijven die ik beheer. Je ziet ook dat bijna iedereen, enthousiast wordt, als ze met Scentsy in aanraking komen.

Heeft u vragen of advies nodig? Vragen over bestellen en/ of verzending naar België of andere landen? Of wilt u een keer een huis party houden waar ik de producten kan presenteren en uitleggen? Schroom niet en stel u vraag. Ik help u graag verder.